Amenajari ingenioase cu usi si panouri din sticla securizata

👤by DC New Mode 📅

Apartamentele, dar si birourile compacte, au mare cautare astazi, astfel ca tendinta in arhitectura spatiilor interioare este de a integra mai multe incaperi functionale in cat mai putini metri patrati. Usile glisante din sticla securizata oferite de DC New Mode reprezinta cheia pentru astfel de solutii.

De exemplu, acestea pot fi utilizate pentru a schimba temporar destinatia unei incaperi, sau, prin efectul vizual al suprafetei sticlei, pot deveni elemente de design interior. Mai mult, in spatele unei usi glisante din sticla mata sau colorata, se pot ascunde rafturi cu dosare, in cazul unui birou, ori un dressing sau chiar o chicineta, in cazul unui apartament mic.

Cum sa integrezi inteligent biroul in spatiul de locuit

Pentru cei care doresc crearea unui spatiu de lucru acasa, acest lucru este acum posibil fara a afecta arhitectura si atmosfera interiorului. Sistemele de partitionare cu panouri din sticla securizata si cu usi glisante sau batante oferite de DC New Mode, separa spatiul profesional de cel privat, mentinand totusi o legatura vizuala intre cele doua.