Lemn

DC NEW MODE printr-o investiție directă în străinătate și-a extins producția cu o fabrică de prelucrare a lemnului numita NerboTherm. Dispunem de o hală industrială cu o suprafață de 3000 mp  echipată cu utilaje universale în prelucrarea lemnului, fapt care îi conferă  o flexibilitate în multitudinea de aplicații în lemn: ferestre, uși, foișoare, panouri de gard, placări cu lemn, totemuri,pergole, balustrade, decki …


 

Usi

Deoarece suntem producători de structuri unicat suntem limitați doar de imaginație.

Realizăm la comandă din lemn triplu-cvadruplu stratificat sau masiv, din esențe diferite, orice dimensiune, model și finisaj ales de Dvs.

 

 

Ferestre

Ferestrele noastre imbina frumusetea naturala a lemnului cu tehnologii avangardiste de izolare termica si fonica. Acestea sunt realizate din lemn stratificat de cea mai buna calitate, din urmatoarele esente: pin siberian, meranti, stejar, eucalipt, larice. Dotarea liniei de tamplarie permite constructia a doua tipuri de ferestre, in functie de profilatura, echipate cu diferite tipuri de sticla care au diferiti coeficienti de transfer termic (k = W/mp2K). Imbunatatirea coeficientului termic poate fi realizata cu adaugarea de gaz Argon sau Kripton intre colile de sticla. In functie exigentele clientului, sticla termoizolanta poate avea urmatoarele caracteristici constructive: low-e, Patru anotimpuri, securizata, laminata, antiefractie.

 

Obloane

Dincolo de functia lor primordiala  - aceea de a proteja de soare - in arhitectura unei case, obloanele din lemn aduc un plus de caldura si induc un sentiment de familiaritate. Obloanele realizate de DC New Mode pun in evidenta frumusetea si naturaletea lemnului, transformand fatadele pe care sunt montate in ceva memorabil, care place. Sunt obloane care ies in evidenta prin maiestria lucrarii, prin finisaje, dar si prin feroneria atent aleasa. Obloanele DC New Mode pot fi: batante, cu deschidere in exterior-lateral; cu lamele reglabile (tip jaluzea); sau pot fi o combinatie intre cele doua varinate.

 

Trepte

O scara interioara reusita poate face diferenta in ceea ce priveste designul interior al unei locuinte. Scara are rolul de a crea un dialog intre spatii, folosind limbajul artei, imaginatiei, dar si al tehnologiei. In functie de fiecare proiect in parte, cream trepte, balustrade si maini curente din lemn din orice esente. Lemnul poate fi combinat cu metalul sau sticla securizata, rezultand astfel lucrari unice, personalizate pentru fiecare client in parte.

 

Porti

In concordanta cu alte aspecte de design arhitectural ale unei case, cum ar fi gardul sau tamplaria, DC New Mode realizeaza porti de acces auto (cu deschidere manuala sau automata) si portite pentru acces pietonal  din lemn de diferite esente. Pentru acele proiecte care impun linii elegante, realizam de asemenea si porti de garaj cu panouri sectionale din lemn, din diferite esente, tratate pentru a rezista intemperiilor. Modelele, culorile, precum si parametrii tehnici sunt diferiti de la un proiect la altul.

 

Amenajari

Amenajarile cu lemn realizate de DC New Mode, atat cele interioare, cat si cele exterioare, cuprind numeroase produse si aplicatii: pergole, foisoare, totemuri, garduri, placari cu lemn, decking, masti pentru centrale termice, calorifere etc. Cel mai adesea solicitate sunt pergolele - acele contructii menite sa ofere un loc umbros intr-o gradina, la o terasa sau la o piscina. DC New Mode realizeaza pergole din diferite esente de lemn tratate pentru a rezista intemperiilor si schimbarilor de anotimpuri. Dupa preferintele fiecarui client, pergolele pot fi sculptate cu diferite modele ornamentale, sau pot fi simple.

 

Reconstiturie tamplarie

In cazul amenajarilor care impun restaurarea sau reconstituirea unor structuri vechi din lemn, pentru acuratetea si aspectul original, respectam toate procedurile apuse de executie. Asadar, putem face fata oricarei provocari in domeniul restaurarilor monumentelor si cladirilor de patrimoniu. Pana in prezent, astfel de lucrari am realizat in cadrul unor proiecte de restaurare in Budapesta, Oradea si Bucuresti. Astfel de lucrari includ ferestre, usi si porti de acces, trepte, pereti placati cu lemn, diferite alte structuri.