Jaluzele & Storuri

 

Jaluzele exterioare

O solutie parasolara de avangarda o reprezinta jaluzelele orizontale exterioare. Cunoscute si sub denumirea de raffstoren, de la termenul care le defineste in limba germana, acestea sunt realizate din lamele de aluminiu de diferite forme si dimensiuni. Ele protejeaza spatiile de locuit si birourile de razele solare, contribuind astfel la reducerea consumul de energie in perioada verii. Jaluzelele orizontale de exterior fabricate de DC New Mode intrunesc cele mai inalte criterii de caliate: sunt fiablie, durabile si flexibile in ceea ce priveste sistemele de montaj. Pot fi automatizate, folosind motoarele si sistemele de comanda Somfy, sau pot dispune de actionare manuala. Optional, se pot monta senzori de vant, ploaie sau soare.

Disponibile intr-o multitudine de culori, jaluzelele exterioare sunt elemente de design ale fatadelor apreciate atat de arhitecti, cat si de utilizatorii directi, atat pentru functionalitate, cat si pentru apectul inovator.

 

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale de interior, cunoscute si sub denumirea de jaluzele venetiene, au menirea de a proteja spatiul interior de razele solare puternice, conferind, astfel, un plus de confort locuintelor sau birourilor. Jaluzelele venetiene fabricate de DC New Mode sunt realizate din lamele de aluminiu si se executa la comanda, dupa masuratori prealabile, in functie de cerintele clientului. Disponibile intr-o multitudine de culori, realizate din componente de inalta calitate, jaluzelele noastre sunt fiabile si durabile, fiind, in acelasi timp, apreciate elemente de design interior.


Jaluzele verticale

O solutie eleganta pentru controlul intesitatii luminii in locuinta sau la birou o reprezinta jaluzelele verticale din material textil. Acestea creeaza o ambianta placuta si intima si confera spatiilor interioare un aspect modern, elegant. DC New Mode confectioneaza jaluzele verticale din materialele de cea mai buna calitate, vopsite in culori rezistente la razele UV. Deoarece exista nenumarate culori si texturi din care pot fi realizate, dar si datorita posibilitatilor flexibile de montaj, jaluzelele verticale sunt apreciate nu doar de utilizatorii directi, ci si de designerii de spatii interioare.

 

Storuri textile

Storurile textile dau o nota de eleganta oricarui interior. Ele au rol de protectie impotriva razelor solare si ofera discretia necesara desfasurarii oricarei activitati. Pot fi realizate din materiale cu texturi si grade de opacitate diferite. DC New Mode realizeaza storuri textile in doua variante constructive: sistemul Plus si sistemul Premium.

Sistemul Plus reprezinta cel mai popular sistem de rolete, fiind si cel mai practic. Datorita elementelor constructive, poate fi folosit pentru deschideri mari ale ferestrelor.

Sistemul Premium este mai elegant, avand sulul de material textil complet acoperit de o carcasa de aluminiu, sine de ghidare laterale si capace de mascare a sistemelor de capat. Este recomandat atat pentru ferestrele mici si inguste, cat si pentru cele de dimensiuni medii.