Copertine parasolare

Copertinele parasolare retractabile ofera protectie impotriva radiatiilor solare si reduc caldura din interiorul spatiului protejat. Sunt potrivite pentru umbrirea teraselor si vitrinelor magazinelor, dar si pentru a conferi un plus de confort locuintelor, mai ales în zilele toride.

Dimensiunile pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu, in limita unor dimensiuni constructive maxim posibile.

Pot fi realizate din poliplan sau din material textil impregnat cu scotchgard, ceea ce le confera: impermeabilitate excelenta la apa; rezistenta sporita la grasimi si uleiuri; rezistenta la praf; protectie de durata chiar si dupa multe rulari; un aspect prelungit de nou si curat.

La cerere, se pot personaliza cu logo-ul dorit de client.

Actionarea se face electric, cu telecomanda de perete sau portabila. La cerere, se pot monta senzori de vant, ploaie si soare.

In functie de sistemul de actionare, copertinele parasolare retractabile pot fi:

1) Cu brate mobile: Acestea pot fi executate cu prindere fixa pe zid sau se pot monta pe structuri metalice in doua ape. In partea superioara sunt prevazute cu acoperis metalic, care are rolul de a proteja materialul textil pe perioade lungi de nefolosire.

2) Pe sina: Sunt des intalnite la terasele cu caracter sezonier. Aceste copertine sunt destinate protectiei spatiilor mari, acolo unde folosirea copertinelor cu brate mobile ar fi dificila. Sunt realizate pe o structura combinata din aluminiu si otel.