Sticla Securizata

Amenajarile cu sticla securizata au intrat in portofoliul serviciilor si produselor oferite de DC New Mode in anul 1998, ca o completare fireasca a solutiilor oferite de companie pentru amenajarea si securizarea spatiilor comerciale cu grilaje mobile. Astfel, primele produse din sticla securizata oferite de DC New Mode au fost vitrinele, urmand, in timp, si alte produse, dezvoltate in ritm cu evolutia tendintelor in amenajarile interioare: balustrade din sticla in combinatie cu lemn sau inox, cabine de dus din sticla pentru hoteluri sau case private, usi din sticla batante si glisante, pereti despartitori parcabili, placari cu sticla, rafturi, pulturi etc. Feroneria utilizata provine de la producatori de renume international, iar sticla este prelucrata si securizata de mari furizori din domeniu.

Prin fabrica de prelucrare a lemnului pe care o detine in Ungaria, DC New Mode le poate oferi clientilor solutii elegante pentru trepte, terase, pereti despartitori etc. Combinatia sticla - lemn da, de fiecare data, rezultate placut surprinzatoare.


 

Vitrine si compartimentari

Atat vitrinele cat si panourile de compartimentare pot fi facute din sticla securizata sau din sticla de tip «duplex». Aceasta este extrem de rezistenta datorita filmului din material plastic (polivinil butiral) interpus intre foile de sticla. Daca totusi sticla se sparge in urma unui impact puternic, polivinilul asigura mentinerea cioburilor pe pozitie, fara sa constituie un pericol pentru trecatori sau pentru ocupantii unei cladiri.

 

Usi din sticla 

Estetice si functionale, usile din sticla - batante sau glisante - sunt realizate din sticla securizata de 10 mm grosime. Simple sau cu supralumina, usile sunt de echipate cu feronerie special conceputa, cu finisaj de aluminiu eloxat, inox lucios sau inox satinat.

Atunci cand designul atractiv trebuie combinat cu functii automate de inchidere / deschidere, DC New Mode poate realiza usi batante sau glisante cu senzor de miscare sau cu senzor de prezenta personalizata. In ceea ce priveste designul, culorile si textura sticlei, posibilitatile sunt nelimitate.

 

Panouri parcabile

In cazul acestei case din Oradea, solutia DC New Mode pentru inchiderea terasei a fost ca panourile parcabile din sticla securizata sa gliseze pe sine si sa se adune toate intr-un singur loc, in spatele unui perete fals. Astfel, de pe terasa deschisa, privirea nu mai este obturata de stalpi, conectori, manere. Prin acest ingenios sistem, indiferent ca terasa este inchisa sau deschisa, se realizeaza o conexiune eficienta intre interiorul locuintei si spatiul exterior. Actionarea panourilor pentru inchidere si deschidere se poate face automat sau manual.

 

Cabine de dus 

Cabinele de dus si partitionarile cu sticla securizata au un efect de maximizare si eficientizare a spatiului. Totodata, ele protejeaza camera de baie de stropi fara a limita vizual incaperea. Feroneriile folosite sunt din otel inoxidabil, rezistente la factorii corozivi (apa, solutii de curatare etc). Printre cele mai elegante solutii pentru amenajarea bailor oferite de DC New Mode, amintim panourile fixe si mobile fara rama, cu feronerie speciala, cu prindere in puncte.

 

Alte amenajari

In amenajarile locuintelor, dar si a spatiilor comerciale, sticla securizata este deseori materialul cu care se pot realiza lucrari deosebite, cu linie moderna. DC New Mode a realizat pana in prezent lucrari complexe din sticla securizata pentru importante branduri internationale si locale, atat in tara, cat si in strainatate. In afara de cele amintite mai sus, aceste amenajari cuprind: balustrade, rafturi, pulturi, mese, podele, placari ale peretilor.