Automatizari

Cu motoare Somfy, DC New Mode realizeaza automatizari pentru toate tipurile de rulouri, copertine, jaluzele, porti de acces si porti de garaj. Sistemul de comanda poate fi individual, pentru fiecare element în parte, poate fi un sistem de comanda de grup, care comanda un grup de elemente (plasate la nivelul unei incaperi, a unui etaj, a unei fatade etc) sau poate fi un sistem de comanda complex, extins la nivelul intregii cladiri.

 

Solutiile Somfy pentru case inteligente transforma locuinta conectata intr-o realitate accesibila pentru un numar cat mai mare de persoane, pentru un plus de confort si siguranta sporita. 

O noua generatie de automatizari

• Reglaj foarte fin pentru confortul utilizatorului.

• Control de la distanta.

• Scenarii inteligente.

• Interoperabilitate cu alte marci compatibile.

 

Avantajele feedback-ului

Pentru utiizatori:

• Confirmarea executarii corecte a comenzilor.

• Supervizare, control de la distanta, vizualizare in timp real a starii echipamentelor (deschis sau inchis) cu ajutorul unitatii de comanda TaHoma®.

Pentru instalatori:

• Mai multe functionalitati.

• O securitate electrica crescuta. • Instalare si configurare posibile intr-un timp optimizat.

• Posibilitatea de programare a telecomenzilor fara a fi nevoie de deplasare.

Fiabilitate radio crescuta

• Garantia transmiterii comenzilor (repetare a comenzilor radio de pana la 8 ori daca este necesar).

• Securitate sporita (cheie de criptare de 128 biti exclusiva

pentru fiecare instalare).

• Transmitere optima a semnalului radio pe o raza de 20 de metri in interiorul unei cladiri din beton (casa sau apartament) pe trei nivele si pana la 200 de metri in exterior. • Sensibilitate scazuta la interferente radio (3 frecvente dintre care este aleasa in mod automat cea mai buna).

 

 

Unitatea de comanda TaHoma ofera serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor compatibile dintr-o locuinta.

Solutie deschisa si evolutiva

TaHoma este în prezent una dintre cele mai cuprinzătoare soluții de pe piata pentru locuinte inteligente, oferind beneficii suplimentare, siguranta si economie de energie.

Univers conectat

Unitatea de comanda TaHoma® ajuta la eficientizarea casei intr-un mod simplu, fiabil si integrat. Se pot conecta si gestiona: rulouri, ecrane exterioare, sisteme de iluminat, incalzire, porti, usi de garaj, camere de luat vederi, alarme, fie de acasa, fie de la distanta, prin intermediul unei aplicatii de mobil.

Interoperabilitate cu alte ecosisteme

Peste 200 de produse Somfy sunt compatibile cu TaHoma® , precum si produse de la alte 19 marci reprezentative din piata.

Scenarii adaptate stilului de viata

Cu TaHoma® se pot crea scenarii potrivite stilului de viata, existand peste 40 de posibilitati de scenarii!

TaHoma® este o solutie dinamica la care se pot adauga oricand noi funcționalitati, ideala pentru persoanele care doresc o locuinta cu o echipare extinsa.


Connexoon este unitatea de comanda care permite managementul echipamentelor io compatibile, separat pentru fiecare zona a unei locuinte: Ferestre, Terasa si Acces

Utilizatorii beneficiaza de functii unice, clare si control asupra echipamentelor conectate prin intermediul unui smartphone cu o aplicatie dedicata. 

Avantajele conectarii

Se pot programa scenarii de deschidere si inchidere pentru rulouri si jaluzele, conecta senzorii de vreme, ceasul sau chiar si alarma. Operatiuni intuitive pentru o casa protejata si confortabila.

Creator de ambianta

Pentru Terasa, se pot crea ambiante personalizate prin conectarea muzicii cu iluminarea si pozitia copertinei sau pergolei.

Verificarea accesului

Datorita geolocalizarii, devine posibila deschiderea portii si usii de garaj inca dinainte ca proprietarul sa ajunga acasa.

De asemenea, la momentul instalarii, nu este necesara conexiunea la internet in locatie pentru pornirea unitatii de comanda.

Este un produs ideal pentru dotarea unei locatii cu un singur tip de echipament, dedicat unei zone, adresandu-se utilizatorilor care doresc sa beneficieze rapid de solutii conectate.