Metal

Jaluzele & Storurile sunt o solutie parasolara de avangarda o reprezinta jaluzelele orizontale exterioare. Cunoscute si sub denumirea de raffstoren, de la termenul care le defineste in limba germana, acestea sunt realizate din lamele de aluminiu de diferite forme si dimensiuni. Ele protejeaza spatiile de locuit si birourile de razele solare, contribuind astfel la reducerea consumul de energie in perioada verii. Jaluzelele orizontale de exterior fabricate de DC New Mode intrunesc cele mai inalte criterii de caliate: sunt fiablie, durabile, cu o textura fina si flexibile in ceea ce priveste sistemele de montaj. Pot fi automatizate, folosind motoarele si sistemele de comanda Somfy, sau pot dispune de actionare manuala. Optional, se pot monta senzori de vant, ploaie sau soare.

         

Rulourile din aluminiu se instaleaza in cadrul exterior al ferestrelor si al usilor cu scopul de a proteja impotriva efractiei, pentru a atenua zgomotul din exterior si pentru a diminua efectele factorilor meteorologici.

Rulourile de aluminiu sunt rezistente la coroziune.

Sunt eficiente, durabile si prietenoase cu mediul inconjurator.

 

 

Copertinele parasolare retractabile ofera protectie impotriva radiatiilor solare si reduc caldura din interiorul spatiului protejat. Sunt potrivite pentru umbrirea teraselor si vitrinelor magazinelor, dar si pentru a conferi un plus de confort locuintelor, mai ales în zilele toride.

Dimensiunile pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu, in limita unor dimensiuni constructive maxim posibile.

Pot fi realizate din poliplan sau din material textil impregnat cu scotchgard, ceea ce le confera: impermeabilitate excelenta la apa; rezistenta sporita la grasimi si uleiuri; rezistenta la praf; protectie de durata chiar si dupa multe rulari; un aspect prelungit de nou si curat.

 

Automatizari cu motoare Somfy, DC New Mode realizeaza automatizari pentru toate tipurile de rulouri, copertine, jaluzele, porti de acces si porti de garaj. Sistemul de comanda poate fi individual, pentru fiecare element în parte, poate fi un sistem de comanda de grup, care comanda un grup de elemente (plasate la nivelul unei incaperi, a unui etaj, a unei fatade etc) sau poate fi un sistem de comanda complex, extins la nivelul intregii cladiri.