Baia perfecta si cabina de dus ideala

👤by DC New Mode 📅
Cand ne amenajam casele ne facem tot felul de planuri, care de cele mai multe ori nu ajung sa se realizeze, dar pe care ni le notam cu atentie, de exemplu : 
 
- cum sa folosim spatiul la valoarea sa maxima, mai ales cand e vorba despre un apartament sau o casa mica ?
- cum sa facem economie la materialele folosite in amenajarea caseinoastre ?
- ce am putea alege ca sa ne asiguram ca amenajarile noastre vor fi unele de durata ?
 
Spatiile de genul dormitorului sau al camerei de zi sunt putin mai usor de amenajat, deoarece sunt spatii care, in ciuda faptului ca sunt folosite in fiecare zi, nu sunt nici pe departe folosite la fel de intens sau supuse aceluiasi tip de factori la care sunt supuse baia sau bucataria. 
Fie ca vorbim despre caldura din bucatarie sau despre umezeala din baie, uzura acestor spatii este una evidenta, deci trebuie sa ne asiguram ca materialele folosite in aceste spatii sunt nu doar de calitate, insa si foarte rezistente.
 
Astfel, apelati cu incredere la DC New Mode si nu veti fi nemultumiti, baia dumneavoastra va fi exceptionala si dumneavoastra veti fi multumiti de serviciile echipei noastre de specialisti!
 
Astfel, obiectele din baie spre exemplu trebuie sa fie unele care sa aiba o durata de viata lunga, incepand de la chiuveta si pana la mobilierul de baie, toate fiind nu doar esentiale in baia noastra, dar si imposibil de eliminat din spatiul baii.
Cabinele de dus si partitionarile cu sticla securizata au un efect de maximizare si eficientizare a spatiului, exact asa cum ne dorim si cum avem nevoie in baia noastra.
Totodata, ele protejeaza camera de baie de stropi fara a limita vizual incaperea. Feroneriile folosite sunt din otel inoxidabil, rezistente la factorii corozivi (apa, solutii de curatare etc). 
Printre cele mai elegante solutii pentru amenajarea bailor oferite de DC New Mode, amintim panourile fixe si mobile fara rama, cu feronerie speciala, cu prindere in puncte.