Cabine de dus personalizate moderne

👤by DC New Mode 📅
Caminul nostru este locul in care ne retragem dupa o zi lunga si obositoare, unde alegem sa ne petrecem timpul liber alaturi de familie sau de prieteni, sau pur si simplu locul unde alegem sa ne relaxam citind o carte sau vizionand un film. Ne alegem cu foarte multa grija finisajele pentru casa noastra, punem accent pe fiecare coltisor si pe fiecare detaliu, insa cata atentie acordam spatiilor care au nevoie cu adevarat de finisaje de calitate, rezistente si usor de folosit ?
Baia este un spatiu vital atunci cand vorbim despre renovarea unei case, deoarece atentia sporita pe care trebuie sa o acordam finisajelor pe care alegem sa le includem in spatiul baii trebuie sa fie nu doar moderne si pe placul nostru, insa si de o calitate superioara. 
 
Spre exemplu, cabinele de dus si partitionarile cu sticla securizata au un efect de maximizare si eficientizare a spatiului.De asemenea, ele protejeaza camera de baie de stropi fara a limita vizual incaperea, ajutand astfel la crearea impresiei unui spatiu mai mare, care sa nu creeze o senzatie de claustrofobie. Feroneriile folosite sunt din otel inoxidabil, rezistente la factorii corozivi (apa, solutii de curatare etc). Printre cele mai elegante solutii pentru amenajarea bailor oferite de DC New Mode, amintim panourile fixe si mobile fara rama, cu feronerie speciala, cu prindere in puncte.
Pentru a realiza aceste tipuri de cabine de dus si de partitionari cu sticla securizata este insa nevoie si de materiale de inalta calitate, precum sticla securizata.
 
Sticla securizata este materialul cu care se pot realiza lucrari deosebite, cu linie moderna. DC New Mode realizeaza si executa montajul pentru urmatoarele produse din sticla securizata:vitrine, pereti despartitori, usi batante, usi glisante, balustrade, cabine de dus, podele, trepte, panouri parcabile, mese, rafturi, pulturi etc.
De aceea, stcila securizata este alegrea ideala pentru noi in cazul in care ne dorim o baie moderna, in cadrul careia sa ne putem relaxa, insa care sa fie rezistenta din punct de vedere al uzurii si care sa nu ne puna in dificultate. 
 
Cu linii curate, materiale fiabile si o echipa de specialisti care va va ajuta sa va realizati viziunea, baile proiectate si realizate de catre DC New Mode vor fi mereu pe placul dumneavoastra si va vor ajuta sa va puneti in valoare spatiul de care dispuneti. Apelati la noi cu incredere si va garantam cele mai bune servicii!