Copertine parasolare - o solutie convenabila

👤by DC New Mode 📅
In fiecare vara avem o problema care ne intampina si pe care efectiv nu stim sa o rezolvam : caldura excesiva. Cum sa ne ferim de caldura cand peste tot este ingrozitor de cald si nu putem sa ne racorim niciunde ? Fie ca traim in mijlocul unui oras aglomerat, ca avem un spatiun comercial de care trebuie sa ne ocupam sau ca traim undeva departe de aglomeratia tipica a aglomeratiilor urbane, ne trebuie o solutie de care sa ne folosim indiferent de momentul anului, indiferent ca vorbim de caldura torida a verii sau de primele raze de soare care patrund primavara in casele noastre.
Asadar, ce putem safacem pentru a preveni genul acesta de probleme ?
 
Copertinele parasolare retractabile comercializate de catre DC New Mode ofera protectie impotriva radiatiilor solare si reduc caldura din interiorul spatiului protejat. Sunt potrivite pentru umbrirea teraselor si vitrinelor magazinelor, dar si pentru a conferi un plus de confort locuintelor, mai ales în zilele toride.
Aceste copertine pot fi realizate din poliplan sau din material textil impregnat cu scotchgard, ceea ce le confera: impermeabilitate excelenta la apa; rezistenta sporita la grasimi si uleiuri; rezistenta la praf; protectie de durata chiar si dupa multe rulari; un aspect prelungit de nou si curat.
 
In functie de sistemul de actionare, copertinele parasolare retractabile pot fi:
 
1) Cu brate mobile: Acestea pot fi executate cu prindere fixa pe zid sau se pot monta pe structuri metalice in doua ape. In partea superioara sunt prevazute cu acoperis metalic, care are rolul de a proteja materialul textil pe perioade lungi de nefolosire.
 
2) Pe sina: Sunt des intalnite la terasele cu caracter sezonier. Aceste copertine sunt destinate protectiei spatiilor mari, acolo unde folosirea copertinelor cu brate mobile ar fi dificila. Sunt realizate pe o structura combinata din aluminiu si otel.
 
Prin urmare, contactati-ne cu incredere si nu va vom dezamagi !