Cum ne protejam casa in zilele toride

👤by DC New Mode 📅
Copertinele parasolare retractabile  sunt cea mai buna metoda de a ne proteja locuinta in zilele in care soarele pur si simplu devine insuportabil, iar DC New Mode va ofera copertine solare de cea mai buna calitate, special adaptate pentru dumneavoastra si pentru nevoile dumneavoastra. Fie ca va doriti copertine solare pentru locuinta dumneavoastra sau pentru birou, acestea sunt complet adaptabile si puteti fi siguri ca vor fi pe gustul tuturor.
Copertinele realizate de catre noi se pot bineinteles personaliza cu orice logo, la alegerea clientului, pentru a fi siguri ca obtineti exact ceea ce va doriti, iar dimensiunile acestora sunt variabile, putand fi foarte usor adaptate oricarui tip de spatiu.
 
Realizate din poliplan sau din material textil impregnat cu scotchgard, copertinele noastre au avantaje evidente care le diferentiaza de cele existente pe piata in momentul de fata prin urmatoarele caracteristici:
 
- impermeabilitate excelenta la apa; 
- rezistenta sporita la grasimi si uleiuri;
- rezistenta la praf;
- protectie de durata chiar si dupa multe rulari;
- un aspect prelungit de nou si curat.
 
Actionarea copertinelor se face electric, cu telecomanda de perete sau portabila. La cerere, se pot monta senzori de vant, ploaie si soare, iar in functie de sistemul lor de actionare, copertinele parasolare retractabile pot sa fie :
 
 
- cu brate mobile: Acestea pot fi executate cu prindere fixa pe zid sau se pot monta pe structuri metalice in doua ape. In partea superioara sunt prevazute cu acoperis metalic, care are rolul de a proteja materialul textil pe perioade lungi de nefolosire.
- pe sina: Sunt des intalnite la terasele cu caracter sezonier. Aceste copertine sunt destinate protectiei spatiilor mari, acolo unde folosirea copertinelor cu brate mobile ar fi dificila. Sunt realizate pe o structura combinata din aluminiu si otel.