DC New Mode - o prezenta de incredere pe piata din Romania

👤by DC New Mode 📅
DC New Mode este, prin prezenta sa constanta in domeniul amenajarilor interioare inca din anul 1994, unul dintre partenerii dumneavoastra de incredere in cazul in care va doriti sa va amenajati casa, spatiul de birouri sau chiar gradina. Prin serviciile noastre de inalta calitate, ne-am asigurat mereu ca toti clientii nostri sunt multumiti si ca produsele noastre atrag doar complimente si sunt foarte rezistente. Fiabilitate este pana la urma o componenta foarte importanta atunci cand discutam despre amenajarile interioare, deci de ce sa nu alegem produse si materiale de calitate superioara ? 
Cateva dintre serviciile oferite de catre noi sunt :
 
Sticla securizata si integrarea sa in viata de zi cu zi 
 
Amenajarile cu sticla securizata au intrat in portofoliul serviciilor si produselor oferite de DC New Mode in anul 1998, ca o completare fireasca a solutiilor oferite de companie pentru amenajarea si securizarea spatiilor comerciale cu grilaje mobile. Astfel, primele produse din sticla securizata oferite de DC New Mode au fost vitrinele, urmand, in timp, si alte produse, dezvoltate in ritm cu evolutia tendintelor in amenajarile interioare: balustrade din sticla in combinatie cu lemn sau inox, cabine de dus din sticla pentru hoteluri sau case private, usi din sticla batante si glisante, pereti despartitori parcabili, placari cu sticla, rafturi, pulturi etc. Feroneria utilizata provine de la producatori de renume international, iar sticla este prelucrata si securizata de mari furizori din domeniu.
 
Usile batante si glisante pentru o mai buna compartimentare a spatiului in casa dumneavoastra
 
Estetice si functionale, usile din sticla securizata - batante sau glisante – sunt realizate din sticla securizata de 10 mm grosime. Simple sau cu supralumina, usile sunt de asemenea echipate cu feronerie special conceputa, cu finisaj de aluminiu eloxat, inox lucios sau inox satinat.
Automatizari: Atunci cand designul atractiv trebuie combinat cu functii automate de inchidere / deschidere, experienta companiei an domeniul automatizarilor isi spune cuvantul. DC New Mode poate realiza usi batante sau glisante cu senzor de miscare sau cu senzor de prezenta personalizata.
Sticla securizata este materialul cu care se pot realiza lucrari deosebite, cu linie moderna. DC New Mode realizeaza si executa montajul pentru urmatoarele produse din sticla securizata: vitrine, pereti despartitori, usi batante, usi glisante, balustrade, cabine de dus, podele, trepte, panouri parcabile, mese, rafturi, pulturi etc.