De nelipsit in lunile de vara - plasele contra insectelor

👤by DC New Mode 📅

Plasele contra insectelor reprezinta un subiect care este deosebit de dezbatut in momentul in care vine vara, si este de inteles, avand in vedere ca acestea ne protejeaza impotriva insectelor atat la birou cat si acasa. Plasele contra insectelor nu sunt in mod normal foarte flexibile din punct de vedere al optiunilor si al modului in care pot fi realizate, insa trebuie sa luati in considerare faptul ca aceste trebuie sa fie executate profesionist.
DC New Mode va asigura plase impotriva insectelor de diferite tipuri:

- daca va doriti plase fixe, executate din PVC sau aluminiu, avem ceea ce cautati, cu plasa fabricata din fibra de sticla, material care asigura o rezistenta impecabila la intemperii precum averse sau raze solare. Aceste plase fixe sunt foarte usor de fixat pe un cadru prins in balamale. Pentru aceia dintre dumneavoastra care au in lista de cerinte o plasa de tip fix, DC New Mode reprezinta alegerea ideala.

- plasele mobile sunt si ele un tip de plase impotriva insectelor foarte utilizat in cadrul birourilor sau a spatiilor de locuit. In cazul in care avem nevoie de plase care sa se poata ridica in timpul iernii, plasele de tip rulou sunt ideale pentru noi. Cu plasa realizata din fibra de sticla, foarte durabila si cu posibilitatea de a rula plasa intr-o caseta, fara sa mai fie nevoie sa le indepartam de la fereastra.

DC New Mode dispune de tehnologia necesara pentru a va pune la dispozitie plase impotriva insectelor de inalta calitate, care sa reziste mai multe sezoane si care sa nu fie usor deteriorabile in cazul in care exista intemperii. Ceea ce ne dorim cu totii sunt piese de calitate, care sa ne protejeze impotriva atat de enervantelor insecte in timpul verii si care sa ne asigure ca vor fi la fel de folositoare si peste cativa ani.
Asadar, DC New Mode este ceea ce cautati!