Reconstituirea tamplariei in cazul cladirilor vechi

👤by DC New Mode 📅
Daca alegem sa cumparam o casa veche, fie ca alegem sa o cumparam pentru istoria ei, pentru aspectul arhitectural sau efectiv pentru a o transforma intr-un camin pentru noi si pentru familia noastra, automat alegem sa transformam casa respectiva intr-o investitie, deoarece ne vom inhama la renovarea casei, intretinerea ei si updatarea acesteia la toate noutatile care ne-ar putea usura viata. 
O casa veche are foarte multe avantaje, insa si destul de multe dezavantaje, de care ne dam seama nu neaparat la prima vedere, ci mai degraba mai tarziu, cand cercetam cu atentie toate aspectele casei noastre. 
 
Prin urmare , la ce sa ne asteptam cand achizitionam o casa veche ? Ne putem astepta la :
 
- tocarie si lemnarie care vor avea nevoie de reparatii esentiale 
- pereti subrezi care vor trebui sa fie intariti pentru a nu prezenta un pericol 
- ferestre vechi ce vor trebui probabil schimbate daca reprezinta o problema 
 
Exista insa foarte multe imobile in Romania care au fost renovate in mod eronat, si care arata in prezent absolut ingrozitor din cauza faptului ca renovarea nu a fost facuta asa cum trebuie, de firme care nu sunt specializate in acest tip de lucrari. 
De aceea este foarte important sa apelam la o echipa de specialisti, care sa ne indeplineasca toate cerintele si care sa renoveze orice tip de lemnarie in mod impecabil...deci putem apela la DC NewMode Timisoara.
In cazul amenajarilor care impun restaurarea sau reconstituirea unor structuri vechi din lemn, pentru acuratetea si aspectul original, respectam toate procedurile apuse de executie. Asadar, putem face fata oricarei provocari in domeniul restaurarilor monumentelor si cladirilor de patrimoniu. Pana in prezent, astfel de lucrari am realizat in cadrul unor proiecte de restaurare in Budapesta, Oradea si Bucuresti. Astfel de lucrari includ ferestre, usi si porti de acces, trepte, pereti placati cu lemn, diferite alte structuri.