Rulouri din aluminiu pentru casa noastra

👤by DC New Mode 📅
Rulourile din aluminiu se instaleaza in cadrul exterior al ferestrelor si al usilor cu scopul de a proteja impotriva efractiei, pentru a atenua zgomotul din exterior si pentru a diminua efectele factorilor meteorologici, insa nu trebuie sa ne limitam aici perceptia asupra acestora, deoarece ele pot indeplini mai multe functii si pot fi cu adevarat folositoare si chiar indispensabile pentru majoritatea caselor noastre.
Fie ca alegem sa avem o casa cu un aspect traditional sau un apartament gen studio cu un aspect modern, rulourile din aluminiu sunt indispensabie si pot fi adaptate pentru orice tip de gusturi si de cerinte ale clientului. 
 
DC New Mode va ofera rulouri de aluminiu de inalta calitate, in dimensiuni adaptabile pentru orice tip de spatiu si care pot sa fie mereu personalizate pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti de serviciile oferite. 
Prin urmare, de ce sa nu luam in considerare avantajele pe care ni le pot oferi aceste rulouri foarte durabile ?
 
 Avantaje ale rulourilor din aluminiu:
 
- protectie anti-efractie: Una dintre principalele caracteristici ale rulourilor din aluminiu este protectia antiefractie a locuintelor, birourilor ori a magazinelor. Cel mai folosit sistem antiefractie este incuietoarea care se monteaza pe lamela terminala a ruloului. Functionarea este simpla: prin rotirea cheii in butuc, yala blocheaza ruloul in pozitia inferioara. O alta modalitate de blocare o reprezinta sistemul arcurilor de siguranta care se monteaza intre ax si prima lamela si se bazeaza pe imposibilitatea ridicarii covorului de lamele atata timp cat axul este fix. Acest sistem se poate folosi insa doar la rulourile actionate electric.
- protectie impotriva razelor solare: Rulourile de aluminiu protejeaza locuinta de razele solare puternice, conferind racoare in zilele toride. In acelasi timp rulourile previn estomparea culorilor obiectelor de mobilier si decor sub influenta razelor solare.
- protectie impotriva factorilor meteo: Rulourile din aluminiu protejeaza fereastra impotriva fenomenelor atmosferice (ploaie, ninsoare, grindina, rafale de vant). Astfel, obiectele purtate de vant in timpul unei furtuni nu pot distruge ferestrele sau usile.
- peducerea consumului de energie: Cand ruloul este inchis, aerul dintre acesta si sticla  ferestrei actioneaza precum o protectie termica. Astfel, ruloul ajuta la crearea temperaturii optime in casa: pastreaza racoarea in zilele calduroase si caldura in zilele reci. Acest aspect contribuie la reducerea consumului de energie cu 20%.
- atenuarea zgomotului: Spuma poliuretanica dintre lamelele de aluminiu are proprietatea de a diminua zgomotul din exterior, pentru un confort sporit.