Sticla, o idee rafinata pentru o locuinta moderna

👤by DC New Mode 📅
V-ati dorit mereu o casa moderna, care sa aiba spatii deschise si curate, in cadrul careia privirea sa nu va fie obturata de nimic si in cadrul careia sa va bucurati de 
cat mai multa lumina posibil ? In mod sigur da, mai ales pentru aceia dintre noi care am fost obisnuiti cu spatii mici si inchise, care sunt mai degraba lipsite de lumina 
naturala si care sunt de cele mai mute ori stresante pentru ochi. 
 
De ce avem nevoie pentru a ne asigura ca vom avea parte de un astfel de camin insa ? Cu siguranta exista cateva elemente esentiale care ne ajuta sa ne indeplinim viziunea unui spatiu larg, deschis, placut vederii, cum ar fi :
 
- camere mari, cu tavane inalte si spatii mari 
- ferestre aliniate corect, orientate catre lumina naturala 
- un mod ingenios de a proiecta ferestrele astfel incat privirea sa nu fie incomodata de catre stalpi inutili sau de catre manere neplacute vederii. 
 
Prin urmare, vom avea nevoie de o casa care sa contina panouri parcabile, ce se pot aduna intr-un singur spatiu mic, in spatele unui perete fals, si care pot da impresia unui spatiu imens chiar daca nu este cazul in realitate.
 
Amenajarile cu sticla securizata au intrat nn portofoliul serviciilor si produselor oferite de DC New Mode in anul 1998, ca o completare fireasca a solutiilor oferite de  companie pentru amenajarea si securizarea spatiilor comerciale cu grilaje mobile. Astfel, primele produse din sticla securizata oferite de DC New Mode au fost vitrinele, urmand, in timp, si alte produse, dezvoltate in ritm cu evolutia tendintelor in amenajarile interioare: balustrade din sticla in combinatie cu lemn sau inox, cabine de dus din sticla pentru hoteluri sau case private, usi din sticla batante si glisante, pereti despartitori parcabili, placari cu sticla, rafturi, pulturi etc.