Vitrine si compartimentari pentru caminul nostru

👤by DC New Mode 📅

Fiecare spatiu interior, fie ca este vorba despre un spatiu de locuit pe care il transformam in caminul nostru sau despre un spatiu de birouri, are nevoie de solutii moderne de compartimentare si de separare. Modul in care alegem sa separam diversele compartimente dintr-un astfel de spatiu poate sa fie foarte important pentru felul in care spatiu, ca si intreg, va fi perceput de persoanele care il vor tranzita, vor lucra sau vor locui acolo.
Astfel, el poate sa fie perceput ca fiind mai mic, in cazul in care este prost compartimentat, sau mai mare si mai spatios, daca alegem in mod corespunzator modul in care sa separam acest spatiu.

Daca alegem sa compartimentam un spatiu astfel incat sa para mai spatios, este de dorit sa alegem vitrine si panouri de compartimentare realizate din sticla securizata sau din sticla de tip duplex. Prin alegerea unor panouri de sticla, casa noastra sau birul in care ne desfasuram activitatea va fi nu doar mult mai elegant, insa va parea si mult mai modern, mai curat si mai spatios.

Sticla de tip duplex este un material deosebit de rezistent si durabil, datorita tehnologiei din spatele sau : intre foile de sticla este interpus un strat de material plastic, polivinil butiral, care asigura mentinerea integritatii panoului ca si intreg. In cazul in care panoul se sparge, acest strat de material plastic va mentine toate fragmentele de sticla la un loc, eliminand astfel potentialul pericol pentru rezidentii spatiului respectiv. Astfel, in cazul in care panourile de sticla se sparg in urma unui soc, al unui cutremur sau in orice alta situatie, cioburile de sticla nu vor cauza daune oamenilor care se afla in preajma lor.

DC New Mode este specializata pe realizarea de panouri de acest tip, ajutand la insuflarea unui aer elegant cu ajutorul produselor noastre din sticla securizata sau sticla de tip duplex. Va putem ajuta sa aveti vitrine, pereti despartitori, rafturi sau balustrade de cea mai buna calitate, dar si usi glisante sau usi batante care sa aduca un look modern si sofisticat.